Laadukkaat ja helppokäyttöiset Bellápierre mineraalimeikkituotteet


Bellápierre on enemmän kuin vain tavallinen mineraalimeikki, tuotteet on valmistettu täysin aidoista mineraaleista ja pigmenteistä. Bellápierre mineraalimeikkipohja sopii jokaiselle iho-tyypille. Valikoimassa on sopiva sävy niin viileälle, kuin lämpimälle ihotyypille.

Bellápierre on trendikäs, moderni meikkibrändi, jonka tuotteissa käytetään vain täysin aitoa MICA-kiillettä eikä siihen ole lisätty muita ainesosia.

MICA-mineraali on kivilaji, jota on värjätty hapettamalla. Luonnossa se esiintyy liuskeina, ja se on erinomainen raaka-aine erilaisille hohtaville ja kiiltäville väreille. Mican lisäksi Bellápierre-tuotteet sisältävät muita mineraaleja, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa.

Yksi näistä on titaanioksidi, joka on luonnon oma aurinkovoide. Meikin ainesosana se antaa luonnollista vastustuskykyä haitallista UV-säteilyä vastaan. Mineraali itsessään heijastaa auringonvaloa, ja siksi meikillä on luonnostaan suojakerroin 15–20.

Meikkipohja ei imeydy ihoon, joten se ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää. Tuoteet ovat todella riittoisia ja erittäin miellyttäviä iholla. Meikkipohja antaa myös hyvän suojan tuulta, pakkasta ja saasteita vastaan.

Käytämme Bellápierre- tuotteita värianalyysin yhteydessä tehtävään meikkiin, voit myös tulla meikattavaksi ja/tai meikkauopastukseen, jolloin löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat sävyt.

Bellápierre tuotevalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ihonhoitoutotteista alkaen.

Rakasta ihoasi ja käytä Bellápierre tuotesarjaa. Jos tarvitset neuvoa tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä, autamme mielellämme!


Tuotteita ei testata eläimillä.


Meikkausten ajanvaraukset sähköpostilla finefactory.boutique@gmail.com